Φωτογράφιση βάπτισης

Αυθεντικές, μοναδικές, χαρούμενες φωτογραφίες βάπτισης

Η φωτογράφιση βάπτισης του παιδιού σας είναι ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή του παιδιού σας αλλά και της οικογένειάς σας. Η αντιμετώπιση της κάθε φωτογράφισης βάπτισης είναι για μας εξίσου σημαντική καθώς οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα μείνουν από εκείνη την ημέρα και θα μπορείτε βλέποντάς τες να θυμάστε τις χαρούμενες εκφράσεις του παιδιού σας, τις λεπτομέρειες στο στολισμό της βάπτισης, τα έντονα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

 

Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε όσο πιο δημιουργικά την μοναδικότητα της στιγμής, τα δάκρυα χαράς, τα γέλια, τις γκριμάτσες του μωρού σας, τα βηματάκια του, τα παιχνίδισματά του, τη  βουτιά του στην κολυμπήθρα, τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων και ότι άλλο συμβεί την ώρα της βάπτισης που θα θέλατε να θυμάστε. 

 

Μια από τις προτάσεις που κάνουμε στους πελάτες μας, είναι να επιλέξουν να κάνουν φωτογράφιση επόμενης ημέρας, καθώς εκεί θα μπορέσουμε να σας φωτογραφίσουμε πιο χαλαρούς, να επικεντρωθούμε στη φωτογράφιση του μωρού σας αλλά και όλης σας της όμορφης οικογένειας. Επενδύστε στις αναμνήσεις των οικογενειακών σας στιγμών, οι οποίες περνούν χωρίς να το καταλαβαίνουμε. 

Μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση ώστε να σας δείξουμε δείγματα από προηγούμενες δουλειές μας ,ψηφιακά άλμπουμ και έτσι να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το στυλ φωτογράφισής μας.

PIXELEYE_KONSTANTINA 24_1.jpg

Heading 1