top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Boho γάμος στην πανέμορφη Χαλκιδική

Updated: Mar 4, 2022

Κωνσταντίνος +Νάσια

Το πάρτι της ζωής τους μόλις ξεκίνησε !!

Ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Νάσιας ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικός και μοναδικός. Το ζευγάρι ήθελε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου καθώς περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι έπειτα από πολλά που ζήσανε μαζί ως ζευγάρι. Ο γάμος τους θέλανε να θυμίζει ένα ξέφρενο πάρτι , στο οποίο ήταν καλεσμένοι όλοι οι αγαπημένοι τους συγγενείς και φίλοι. Η Νάσια και ο Κωνσταντίνος ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο Βερολίνο όπου και γνωρίστηκαν, και οι δύο τους θέλαν όμως να γυρίσουν πίσω στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσαν. Το μωράκι που περιμένουν ήταν το εισιτήριο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Εν μέσω πανδημίας και με την ελπίδα ότι την ημέρα του γάμου τους θα μπορούν να κάνουν το πάρτι που ονειρεύονταν πραγματοποίησαν το γάμο σε κλειστό κύκλο στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής ! Οι προετοιμασίες και το πάρτι του ζευγαριού έγιναν στον υπέροχο ξενώνα the yellow houses .

Η εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος ήταν ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι μέσα στο χωριό των Πυργαδικίων όπου τα χρώματα και το ύφος του γάμου ταίριαζαν πολύ αρμονικά.

Η φωτογράφιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο λιμανάκι του χωριού λίγο πριν να επιστρέψει το ζευγάρι στον ξενώνα και να ξεκινήσει το πάρτι τους.


Τα χρώματα όπως και το τοπίο εκείνη την ημέρα ήταν μοναδικά όπως και οι μοναδικές φωτογραφίες που βγάλαμε με το ζευγάρι.











148 views0 comments
bottom of page