top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Φωτογράφιση Γάμου στη Θεσσαλονίκη

Updated: Mar 4, 2022


Άννα + Νικόλας



 

Η προετοιμασία της Άννας έγινε στο πατρικό της σπίτι, το οποίο ήταν όμορφα στολισμένο με λεπτομέρειες από στάχια, λευκούς και χρυσούς τόνους. Το κλίμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της νύφης ήταν πολύ χαρούμενο καθώς οι φίλες της νύφης είχαν φροντίσει να φθάσουν από νωρίς στο σπίτι ώστε να βοηθήσουν την Άννα με την ετοιμασία της. Η Άννα θέλησε να ακολουθήσει όλα τα ήθη και τα έθιμα που έχει στον τόπο της και να ζήσει στο έπακρο όλη την ημέρα του γάμου της όπως ακριβώς το είχε φανταστεί.



Το κέφι άναψε όταν οι ετοιμασίες της Άννας ολοκληρώθηκαν και στήθηκε ένας όμορφος χορός με φίλους και συγγενείς που κατέφθασαν για να ξεπροβοδίσουν την όμορφη νύφη η οποία έλαμπε στο πανέμορφο νυφικό της το οποίο ήταν κεντημένο με μικρά swarovski σε όλο το μήκος του. Η Άννα αισθανόταν πανέμορφα και έτοιμη να ξεκινήσει για να ανταμώσει τον αγαπημένο της που την περίμενε στη εκκλησία .



Ο Νικόλας επέλεξε και εκείνος να ετοιμαστεί στο πατρικό του πλαισιωμένος από λίγους φίλους συγγενείς και τους αγαπημένους του αδερφούς.




Ο γάμος του Νικόλα και της Άννας πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης . Η επιλογή του συγκεκριμένου Ιερού Ναού, ήταν απόλυτα ταιριαστή με τα θέλω του ερωτευμένου ζευγαριού καθώς το εκκλησάκι είναι τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο κήπο με όμορφα ψηλά περιποιημένα δέντρα τα οποία προσδίδουν ένα ρομαντισμό. Η διακόσμηση του γάμου κινήθηκε σε vintage επιρροές με βασικές λεπτομέρειες τις αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού. Η ανθοδέσμη της νύφης αποτελείτο από στάχια και λευκά τριαντάφυλλα .




Ο Νικόλας περίμενε υπομονετικά την Άννα στην είσοδο της εκκλησίας καθώς είχε φθάσει πιο πριν από εκείνη όπως φυσικά και συνηθίζετε. Το κοστούμι του Νικόλα ήταν βαθύ μπλε με γκρί λεπτομέρειες στο λαιμό του πουκαμίσου. Οι καλεσμένοι όσο περνούσε ο χρόνος άρχισαν να πληθαίνουν και σύντομα η νύφη κατέφθασε κορνάροντας στο όμορφα στολισμένο νυφικό αυτοκίνητο. Τα παρανηφάκια κρατώντας μια όμορφη πινακίδα σιγοφώναζαν η "νύφη έρχεται" . Ο κόσμος χειροκροτούσε τη είσοδο της Άννας ενώ ο Νικόλας βαθύτατα συγκινημένος την κοιτούσε επίμονα καθώς εκείνη πλησίαζε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Οι φωτογραφίες δε θα μπορούσαν να μην αποτυπώσουν την όμορφη διάθεση που είχε τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι που πήγαν να τιμήσουν το μελλόνυμφο ζευγάρι.



Το γλέντι που ακολούθησε τον γάμο του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε ένα κτήμα κοντά στο εκκλησάκι όπου τελέσθηκε το μυστήριο του γάμου. Η είσοδος του ζευγαριού ήταν θεαματική με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα να υποδέχονται το νιόπαντρο ζευγάρι.

Το κέφι της Άννας και του Νικόλα ήταν διάχυτο και έτσι το πάρτι που ακολούθησε κινήθηκε σε έντονους ρυθμούς με την νύφη να πρωταγωνιστεί καθ' όλη τη διάρκεια.


Η φωτογράφιση της επόμενης ημέρας έγινε λίγες ημέρες μετά το γάμο σε ένα πανέμορφο τοπίο, το οποίο έγινε ακόμα ομορφότερο καθώς ο ήλιος έδυε μέσα στο Θερμαϊκό .









64 views0 comments
bottom of page