Ας γνωριστούμε

H φωτογράφιση γάμου είναι η αποτύπωση μίας μοναδικής ημέρας, πολλών συναισθημάτων, αγωνίας, χαράς, αγάπης.  Κάθε φωτογράφιση γάμου αποτελεί μια μοναδική ιστορία, την δική σας ιστορία αγάπης.

Η ομάδα PixelEye Photography αποτελείται από δύο freelancer φωτογράφους την Αγγελική Τσαγκαράκη και την Εύα Γερομανώλη, οι οποίες συνεργάζονται άρτια ώστε να σας παρέχουν τις εικόνες που ονειρεύεστε. Η αγάπη μας για την φωτογραφία μας οδήγησε στην έναρξη της ενασχόλησής μας με την φωτογράφιση γάμων  βαπτίσεων αλλά και lifestyle φωτογραφίσεων. Το πάθος μας, για δημιουργία, και η απαθανάτιση της στιγμής σε εικόνα ιδιαίτερης σημασίας, η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλη στο χρόνο για πολλές γενεές είναι η κινητήριος δύναμή μας. 

Η προσέγγιση της φωτογράφισης του γάμου γίνεται με στόχο την διατήρηση των συναισθημάτων σας ανεξίτηλων στο χρόνο. Ο σκοπός μας είναι η καταγραφή της χαράς σας, της συγκίνησής σας , λατρεύουμε να αποτυπώνουμε τα πραγματικά γεγονότα. Οι εικόνες μας χαρακτηρίζονται για τον αυθορμητισμό τους και για την φυσικότητά τους. Εάν σας αρέσουν οι εικόνες μας και θέλετε οι φωτογραφίες σας να ξεχειλίζουν από ζωντάνια, ρομαντισμό, χαρά και αυθορμητισμό δεν έχετε παρά να μας καλέσετε ώστε να δημιουργήσουμε την δική σας πραγματική ιστορία. 

Το στυλ φωτογράφισης που μας αρέσει και θα θέλαμε και τα ζευγάρια που θα μας επιλέξουν ως φωτογράφους τους να νιώθουν οικεία με αυτό είναι το δημιουργικό, ρεπορταζιακό με πινελιές πολυτέλειας που αναδυκνύουν την μοναδικότητα της στιγμής. 

 

Η φωτογράφιση του γάμου γίνεται από έναν ή δύο φωτογράφους ανάλογα το τι θα επιλέξει το εκάστοτε ζευγάρι . Η πρότασή μας είναι η επιλογή δύο φωτογράφων καθώς έτσι δεν θα χάσετε καμία στιγμή από την ημέρα του γάμου σας.

Η βάση μας είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά ταξιδεύουμε παντού ώστε να είμαστε κοντά σας εκείνη την σημαντική στιγμή της ζωής σας. Καλέστε μας ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό πακέτο για εσάς, συνδυάζουμε πολυτέλεια με προσιτές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να συνταξιδέψουμε μαζί στην μοναδική αυτή ημέρα της ζωής σας και να αποτυπωθεί η μοναδική ιστορία αγάπης σας, μέσω του φωτογραφικού μας φακού.