top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Rustic Φθινοπωρινός γάμος στη Θεσσαλονίκη

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2022

Γιώργος + Σοφία


Ο γάμος της Σοφία και του Γιώργου έγινε το φθινόπωρο στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη ενώ το γλέντι του γάμου τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Μυρωνίδη.

Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Σοφία και ο Γιώργος έκαναν το μεγάλο βήμα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το χρυσό αλλά και λευκό ήταν τα χρώματα που πρωταγωνιστούσαν στον στολισμό της εκκλησίας αλλά η ανθοδέσμη της νύφης είχε πιο rustic καθώς τα λουλούδια που επιλέχθηκαν ήταν παλ vintage χρωματισμοί. Το νυφικό της Σοφίας από Alkmini Atelier εντυπωσίασε καθώς έλαμπε μέσα σε αυτό.

Οι φωτογραφίες γάμου του της Σοφίας και του Γιώργου αναδεικνύουν την όμορφη διάθεσή τους, την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο αλλά και την προσμονή τους να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.


Όπως φαίνεται και από την συνέντευξη της Σοφίας στο blog γάμων και βαπτίσεων Everafter όπου και δημοσιεύθηκε ο γάμος είπε: "Αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν το γλέντι. Όσον αφορά το νυφικό μου, το έραψα στα μέτρα μου! Το σχεδίασα από την αρχή και στη συνέχεια έκανα την επιλογή της δαντέλας που ήθελα να φορέσω. Είχα σκεφτεί ακριβώς πως το ήθελα. Έψαχνα κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν μπορούσα να βρω στο εμπόριο, με αποτέλεσμα η καλύτερη λύση για εμένα ήταν η επιλογή η ραφή. Το έραψα στην Alkmini Atelier. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία να κάνεις τις πρόβες και να χτίζεις το ρούχο σου από την αρχή και καθαρά με τις προσωπικές σου επιλογές". "Στην εκκλησία αυτό που κυριαρχούσε ήταν ο διάδρομος προς την είσοδο της εκκλησίας, όπου δεξιά και αριστερά είχαμε αρκετά φανάρια και λουλούδια, υπήρχε φυσικά και αρκετό λευκό στα λουλούδια με το οποίο στολίστηκε και το εσωτερικό της εκκλησίας. Στη δεξίωση απλά μεταφέρθηκε ο ήδη υπάρχων στολισμός της εκκλησίας και στόλισε το τραπέζι με την τούρτα».















































































106 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page