top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Βάπτιση στο εκκλησάκι του Mediterreanean Cosmos

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2022


Fotografisi vaptisis sto Medeterreanean Cosmos Thessaloniki
Η βάπτιση της Εμιλίας

Η βάπτιση της μικρής Εμιλίας έγινε ένα απόγευμα του Σεπτέμβρη στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του εμπορικού κέντρου Mediteranean cosmos . Το θέμα της βάπτισης ήταν η Frida Kahlo, εξ'ού και τα χρώματα του στολισμού ήταν έντονα σε αποχρώσεις του μωβ, κίτρινο και πράσινο. Οι μπομπονιέρες ήταν πολύ όμορφες και ιδιαίτερες καθώς ήταν ένα κακτάκι πλημμυρισμένο με χρώματα που παραπέμπουν σε μεξικάνικη Fiesta.

Οι γονείς του παιδιού ήταν χαρούμενοι και συγκινημένοι καθώς περίμεναν να τελεστεί το μυστήριο της βάπτισης του μικρού τους κοριτσιού. . Η Εμιλία μαζί με τους γονείς της και την μεγαλύτερή της αδερφή φωτογραφήθηκαν μαζί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ο φθινοπωρινός ήλιος σε συνδυασμό με την καλή διάθεση του μωρού βοήθησαν ώστε οι οικογενειακές φωτογραφίες πριν το μυστήριο καθώς και τα πορτραίτα του μωρού να αποτυπώσουν τα όμορφα συναισθήματα της οικογένειας αλλά και την προσμονή για το μεγάλο γεγονός της βάπτισης του δεύτερου παιδιού τους.

Η εκκλησία γέμισε χαμόγελα από παιδιά αλλά και από συγγενείς που παραβρέθηκαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τη βάπτιση της μικρής Εμιλίας.

Η κάθε βάπτιση είναι ξεχωριστή καθώς το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπική ταυτότητα και έτσι και εμείς σαν φωτογράφοι την αντιμετωπίζουμε. Κύριο μέλημά μας είναι να πάρετε τις φωτογραφίες της βάπτισης του παιδιού σας και κοιτάζοντάς τες να αναβιώσετε τα όμορφα συναισθήματα που νιώθατε εκείνη τη στιγμή. Φυσικά σκοπός μας είναι να φωτογραφίσουμε το μυστήριο της βάπτισης, την αντίδραση του παιδιού σας καθώς βαπτίζεται αλλά ταυτόχρονα και τη χαρά και αστείες στιγμές που νιώθει η οικογένεια και οι φίλοι που παραβρίσκονται.



108 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Little baby's feet

bottom of page