top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Η βάπτιση του μικρού Πέτρου

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2022


O Στέλιος και η Στέλλα μας εμπιστεύτηκαν τη φωτογράφιση του μικρού τους Πέτρου από τη πρώτη στιγμή καθώς είχε προηγηθεί η φωτογράφιση του γάμου τους το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η επιλογή της εκκλησίας ήταν η ίδια με αυτή που είχε τελεστεί και το μυστήριο του γάμου του ζευγαριού. Δίπλα τους ήταν οι αγαπημένοι τους συγγενείς και φίλοι που τους τίμησαν και μοιράστηκαν την χαρά τους.


Τη διακόσμηση είχε αναλάβει η Feneris ενώ το θέμα της βάπτισης ήταν το ταξίδι.

Η φωτογράφιση του ζευγαριού με το μωράκι τους έγινε στο σπίτι τους καθώς ήταν πολύ σε πολύ κοντινή απόσταση από την εκκλησία . Η ώρα προσέλευσης του ζευγαριού στην εκκλησία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να βγάλετε πιο άνετες φωτογραφίες μεταξύ σας , πορτραίτα το μωρού αλλά και των οικείων σας. ο βασικός λόγος που προτείνουμε στα ζευγάρια που μας επιλέγουν να έρχονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην εκκλησία είναι ότι το μωράκι αλλά και οι ίδιοι θα είναι ακόμα πιο χαλαροί με περισσότερη διάθεση και μακριά από τον πολύ κόσμο, ούτως ώστε να έχουμε τις λήψεις που επιθυμείτε.


Η φωτογράφιση του μυστηρίου περιελάβανε αυθόρμητες λήψεις, οι οποίες καταγράφουν τα συναισθήματα των γονιών και παππούδων καθώς το μικρό τους αγγελούδι θα βαπτιζόταν.

Ο μικρός Πέτρος κατά τη διάρκεια της βάπτισης ήταν πολύ ήσυχος σχεδόν είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της γλυκύτατης νονάς του, ενώ στο τέλος της βάπτισης αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του.



Η φωτογράφιση της επόμενης ημέρας έγινε και πάλι στο σπίτι της οικογένειας και συγκεκριμένα στο δωμάτιο του μικρού ταξιδευτή, το οποίο είχαν επιμεληθεί ανάλογα οι γονείς του.





Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page