top of page
  • Aggeliki Tsagkaraki

Οργάνωση Κλειστού Οικογενειακού Γάμου 2021

Έγινε ενημέρωση: 4 Μαρ 2022

MiniWedding in 2021

Η πρώτη επιλογή ενός ζευγαριού πριν ξεκινήσει να οργανώνει τον γάμο του είναι να διαλέξει και να αποφασίσει τι είδους γάμο θα κάνει, κλειστό ή ανοικτό? Η συγκυρία των ημερών έχει προβληματίσει πολλά ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν το 2021.


Μην αφήσετε έναν ακόμη χρόνο να περάσει, προχωρήστε τη ζωή σας και διασκεδάστε τον γάμο σας με λίγους και πολύτιμους φίλους και συγγενείς.


Με λιγότερους καλεσμένους θα έχετε λιγότερη δουλειά, λιγότερες απόψεις για το πως θα πρέπει να οργανώσετε τον γάμο σας, λιγότερα έξοδα αλλά και περισσότερες επιλογές όσον αφορά τους χώρους που μπορείτε να επιλέξετε για να γιορτάσετε.



Επειδή οι καλεσμένοι σας θα είναι λιγότεροι από ότι αρχικά είχατε υπολογίσει ή σκεφτόσασταν δεν χρειάζεται να οργανώσετε και ένα λιγότερο όμορφο γάμο ή να μην τον κάνετε έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύεστε. Απεναντίας μπορείτε να οργανώσετε ένα luxury γάμο με λιγότερα χρήματα αλλά μαζί με αυτούς αγαπάτε περισσότερο.



Τα θετικά του να οργανώσετε ένα κλειστό γάμο είναι πολλά

1. θα μπορείτε να έχετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αγαπάτε, και θέλετε να είσαστε μαζί σε αυτή την μοναδική σας στιγμή.

2. μπορείτε να οργανώσετε ένα πιο πολυτελή γάμο επιλέγοντας αυτά που πραγματικά σας αρέσουν καθώς τα έξοδα για τον γάμο σας μειώνονται σημαντικά.

3. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας σε ένα όμορφο προορισμό χωρίς να προκύπτουν περαιτέρω σκοτούρες για την αναταραχή που θα προκαλέσετε στους καλεσμένους.

4. Η επιλογή ενός beach boho wedding είναι όμορφη επιλογή, η οποία μπορεί να υλοποιηθεί καλύτερα με λίγους καλεσμένους

5. Οι φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σας θα είναι πολύ πιο οικείο και αυθεντικό καθώς θα περιλαμβάνει τα πολύ προσφιλή σας πρόσωπα . Οι στιγμές θα είναι μοναδικές

6. Τέλος εάν επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας στο αστικό κέντρο μπορείτε να κλείσετε ένα μέρος από το αγαπημένο σας μπαράκι και να γιορτάσετε το γεγονός με τους πολύ καλούς σας φίλους.



31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page